Om Oss

Välkommen till ett personligt vandrarhem mitt i Växjö City

Vandrarhemmet öppnades den 1 Juli 2008, och är skönt belägen i folkets park på väster i Växjö. Vi som driver vandrarhemmet är två glada grabbar som börjar närma oss de 30 :). Vi driver också en catering firma som heter Winters Matglädje, så om det är så att ni ska ha fest, så kan vi ordna med både mat och boende.

Vi erbjuder 9 olika rum i varierande storlek, samtliga rum är ljust inredda med underbar utsikt över Växjö parken. Vandrarhemmet ligger endast 700 meter ifrån Storgatan där man finner ett myller av affärer, restauranger och små mysiga caféer. Kommer man med tåg eller flygbuss så har man en skön promenad på ca 10 minuter ifrån stationen, man kan också välja att ta lokalbussen som stannar ca 200 m ifrån vandrarhemmet.

På bekvämt gångavstånd finner man massvis med trevliga aktiviteter för hela familjen som t.ex. Leos lekland, äventyrsbad, bowling, minigolf och den otroligt vackra Växjösjön samt mycket mer som uppskattas av hela familjen.

Att ta en taxi från tåg/buss stationen kostar ca 90 kr.

Man kan ochså ta buss nummer 2 som stannar ca 230 meter ifrån vandrarhemmet, avstigning vid katolska kyrkan.

Buss nummer 6 går ifrån vandrarhemmet ner till tåg/busstationen

Ca 350 meter ifrån oss ligger en busshållplats där man kan ta direktbuss till Universitets områdert. Buss nr 1 eller buss nr 7.

För den sport intresserade ligger Arena staden ca 2 km bort. Där finns bland annat Vida Arena och Värendsvallen.

Vissa Helger är det dans i parken, ljudnivån kan då upplevas som störande i vissa av våra rum. Kontakta oss gärna i förväg om ni har önskemål om rumsplacering.

Adress:
Hagadalsvägen 36
352 46 VÄXJÖ

Telefon: 0470-776190
Mobiltfn: 073-2132612

Mail: info@vaxjocityvandrarhem.se